Palkanlaskennan ulkoistus isoille yrityksille

Haluaisitko tarjota henkilöstöllesi laadukasta palkanlaskentaa ja ylläpitää näin henkilöstösi tyytyväisyyttä? Autamme sinua onnistumaan!

Meihin luottaa palkkahallinnon kumppanina yli 800 asiakastamme, joiden palkanlaskennan työkaluna käytämme luotettavaa Mepco HRM -ohjelmistoa.

Toimiva asiakassuhde ulkoistetun palkanlaskennan keskiössä

Tarjoamme käyttöönne palkanlaskentatiimin, jonka toiminnasta vastaa nimetty asiakasvastaava. Uskomme dialogin voimaan, minkä ansiosta voimme jatkossakin tarjota juuri teidän tarkoitukseenne sopivia palkkahallinnon palveluita. Asiakasvastaavamme pitävät huolen siitä, että suhteen kommunikaatio sekä kehitystyö toimii niin strategisella kuin operatiivisella tasolla.

Käyttöönne tarjottu tiimi luo laajemman tietomäärän lisäksi jatkuvuutta sekä selkeyttä palkanlaskentaan. Tiimin monipuolisen osaamisen myötä löytyy vastaukset hankaliinkin palkanlaskentaa tai eri työehtosopimuksia koskeviin kysymyksiin – palkanlaskijoiden tukena toimivatkin mm. HR-asiantuntijamme. Useasta asiantuntijasta koostuvan tiimin myötä paranee myös palkanlaskennan laadunvalvonta. Poikkeamia seurataan tarkasti ja niistä raportoidaan säännöllisesti. Tieto liikkuu ja sitä jaetaan varsin ketterästi Greenstepin sisällä, jolloin tuki muilta palvelualueiltamme nopeutuu ja niiden integroiminen asiakkuuteen on helpompaa.

Jatkuva kehittyminen huomisen turvana

  • Nykypäivän vaatimusten mukaisesti kehitämme palkanlaskennan osaamistamme, prosesseja sekä järjestelmiä asiakkaan iloksi ja hyödyksi.
  • Koulutamme jatkuvasti palkkahallinnon asiantuntijoitamme.
  • Automatisoimalla tiedonsiirtoja sekä minimoimalla manuaaliset prosessit pyrimme lisäämään tehokkuutta ja virheettömyyttä.
  • Hyödynnämme myös robotiikkaa manuaalisen toiminnan minimoimiseksi, kuten esimerkiksi tietojen tarkistuksessa ja täsmäytysten suorittamisessa. Greenstepin sisäinen robotiikkatiimi toimii oman palkkatiimin ja asiakkaan apuna toimintaa kehitettäessä.