Lappeenranta Hero Banner 23

Den kompletta partnern för ditt företag i Villmanstrand

Greenstep stöttar dig både i den dagliga driften av ditt företag och i skapandet av tillväxt. Hos oss hittar du tjänster inom ekonomistyrning, personalfrågor, affärsutveckling och rådgivning.

Ta kontakt

Väx tillsammans med en kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Om du behöver en heltäckande partner för ditt företag finns vi här för dig! Vi har alla de tjänster du behöver för att stödja ditt företag - bokföring, lönetjänster, CFO, skatt och juridiska-tjänster, HR, samt finans, analytik, hållbarhet, L&D-tjänster och mycket mer. Vi har ett brett spektrum av kunder i olika branscher, från nystartade företag till börsnoterade företag. Greenstep är en auktoriserad bokföringsbyrå och även medlem i Taloushallintoliitto, vilket visar att de ekonomitjänster vi erbjuder håller hög kvalitet.

Greenstep är med andra ord inte bara en traditionell ekonomisk konsultbyrå. Vi hjälper våra kunder både i Finland och utanför landets gränser med flexibilitet och oberoende av plats. Greensteps 700+ experter kommunicerar, delar kunskap och använder den sömlöst inom organisationens olika områden, vilket gör det möjligt för dem att vara proaktiva och föra hela organisationens kunskap till kunden.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder tydlighet så att de kan bygga framtidens företag.

Kundreferenser

GS Summer

Hur är det att jobba hos oss?

I takt med att vi fortsätter att växa letar vi ständigt efter nya medarbetare till vårt team! Vårt mål är att erbjuda våra medarbetare unika karriärvägar och utvecklingsmöjligheter - även för de mest erfarna medarbetarna. Hos oss får du arbeta med en mängd olika intressanta kunder, samt sparra tillsammans med vårt team på över 700 experter.

Vårt team delar gemensamma värderingar och en entusiastisk inställning till att göra våra kunder nöjda. Vi samarbetar och delar kunskap dagligen med kollegor och främjar gemenskap genom öppen kommunikation, firande och evenemang. Vårt arbete är flexibelt och kan utföras på distans eller på kontoret - beroende på vad som passar dig bäst.