Brand GS 3

CFO

Tarjoamme ulkoistetut talousjohdon palvelut kaikenkokoisille yrityksille.

Varaa tapaaminen

CFO-palvelut kattavasti ja joustavasti

Greenstepin tarjoamat talousjohdon palvelut ovat laadukkaita ja markkinoiden monipuolisimpia. Greenstep on profiloitunut tuhatpäisen asiakaskuntansa joukossa asiantuntevaksi ja luotettavaksi kumppaniksi tukien asiakkaita heidän kohdatessa ennalta-arvaamattomia muutoksia toimintaympäristössään. Seuraavassa joitakin esimerkkejä talousjohdon palveluistamme:

Interim Controller/CFO voi tulla yrityksen avuksi, kun talousjohtaja tai controller on tilapäisesti poissa. Yksi palvelun suurimmista hyödyistä tulee epävarman tilanteen rauhoittamisesta joustavilla ja asiantuntevilla talousjohdon palveluilla. Osa-aikaisella Controllerilla/CFO:lla tarkoitetaan sitä, että asiakasyritys saa osa-aikaisesti palvelukseensa ammattitaitoisen talousjohtajan tai controllerin. Tällöin yritys saa talousjohdon funktion toimimaan ilman pysyvää rekrytointia.

Meiltä hankittavien CFO-palveluiden kirjo on laaja ja autamme mielellämme eri analyysien, ennusteiden ja raporttien kanssa. Greenstepin CFO-palveluihin sisältyy esimerkiksi Business Finland-raportointi, kassavirranhallinta, johdon raportointi, liiketoiminnan mallintaminen ja treasury-palvelut.

Talousjohdon palvelut asiakkaan silmin

"Osaaminen ja kompetenssi ovat kohdanneet meidän tarpeemme. Palvelut olivat todella tärkeitä rakennettaessa palvelukeskuksemme raportointia, ennustamista ja mittaamista."

Kalle Kallén / Posti Oy

""I think that the co-operation has generated value is that annual report and also now the project has very tight deadlines, so we haven't been able to meet the deadlines without them."

Sanna Siven, Head of Financial Reporting & Administration / Cramo Group

"Erityisen paljon kiitoksia antaisin Greenstepin CFO-palveluille. Olemme yhdessä kehittäneet mm. yrityksen projektilaskentaa ja laatineet sekä lyhyen että pitkän tähtäimen tulos-, tase- ja kassavirtaennusteita. Taloushallinnon kehittämisen tuloksena saatiin selkeyttä esimerkiksi maksuvalmiuden seurantaan."

Niko Haro, CFO, Marine Alutech Oy

"The most important aspect in the co-operation is of course that Greenstep is able to find suitable persons; that they are very professional and also that they really suits to the customer's needs and team."

Sanna Siven, Head of Financial Reporting & Administration / Cramo Group