Porssiyhtiot icon new
Brand background blur
Porssiyhtiot icon new

Konsernilaskennan osaamista sekä arkeen että muutostilanteisiin

Löydät meiltä asiantuntijatuen niin kotimaista käytäntöä noudattavaan konsernilaskentaan kuin IFRS-standardein tehtävään laskentaan.

Haluaisitko uutta puhtia konsernilaskentaan? Varaa tapaaminen kanssamme

Ulkoisen raportoinnin asiantuntijatiimi takaa laadukkaan konsernitilinpäätöksen ja -laskennan

Oletteko velvoitettuja konsernitilinpäätöksen tekoon? Tarvitsetko konsultti- tai raportointitukea ulkoisen laskennan ammattilaisilta? Voit ulkoistaa konsernilaskennan meille aina rutiineista raportointiin.

Konsernilaskennan ja IFRS-kysymysten asiantuntijatiimi eli ulkoisen laskennan CFO-palvelutiimimme ratkaisee monimutkaisetkin raportoinnin haasteet ja vievät taloushallintoanne eteenpäin. Saat avun konsernitilinpäätöksen laadinnan kaikkiin osa-alueisiin ja vaiheisiin. Ulkoinen laskenta ja raportointi hoituvat luotettavasti ja ajallaan – on yhtiönne sitten listaamaton tai listattu. Voimme vastata erityyppisiin konsernilaskennan, konsolidoinnin ja IFRS-neuvonnan tarpeisiin.

Jos tarvitsette erityisosaamista esimerkiksi sijaisuuden ajalle, voi ulkoisen laskennan interim-asiantuntijan hyödyntäminen olla paras ratkaisu. Konserniraportointiin ja IFRS-standardeihin perehtyneiden konsulttiemme tuki on tehokas ratkaisu resurssipulan paikkaamiseen.

Stella Mertsola

Konserniraportointi

Konsernilaskennan palvelut ovat palveluja, jotka keskittyvät konsernin taloudellisten raporttien ja tilinpäätösten laadintaan ja yhdistämiseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi konsernitilinpäätöksen laadinnan ja yhdistämisen, konsernitaseen ja tuloslaskelman laadinnan, konsernituloksen ja rahavirtojen johdannon laadinnan sekä konsernin rahavirtojen ja tuloksen analyysin.

Konsernilaskennan palvelut auttavat yritystä ymmärtämään konsernin taloudellista tilannetta kokonaisuutena ja tekemään perustellut liiketoimintapäätökset. Niiden tavoitteena on tarjota luotettavia ja vertailukelpoisia tietoja sijoittajille, viranomaisille ja muille sidosryhmille.

Calle Harald 2

IFRS-neuvontapalvelut

IFRS on vaativa standardisto, jonka soveltamiseen kannattaa hankkia tukea osaajilta, jotka työskentelevät sen parissa jatkuvasti ja taitavat sen soveltamisen.

IFRS-neuvontapalvelumme auttavat, kun tarvitsette asiantuntijatukea IFRS-standardin noudattamisessa sekä luotettavan raportoinnin tuottamissa.

Tarjoamme esimerkiksi taloudellisen raportoinnin ja tilinpäätöksen laadinnan IFRS-standardien mukaisesti, IFRS-konversiot sekä IFRS-neuvontaa ja -konsultointia.

IFRS-palvelumme ovat luonteeltaan proaktiivisia. Lähtökohtana on tuntea yrityksenne ja raportointijärjestelmänne tarkoin. Tällöin voimme parhaalla mahdollisella tavalla auttaa IFRS-säännöstön soveltamisessa yhtiön talousraportoinnissa. IFRS-standardisto on luonteeltaan muuttuva ja asiantuntijoidemme tehtävä on pysyä kehityksessä mukana.

Apunasi myös näissä