Optomed kasvoi pörssiyhtiöksi - Greenstep kasvun kumppanina

Greenstep on tukenut Optomedin kasvua sekä listautumista pörssiyhtiöksi. Talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä käytössä olleet järjestelmät ovat skaalautuneet sujuvasti Optomedin kasvun myötä.

Suomalaisen terveysteknologiayhtiö Optomedin missiona on ehkäistä sokeutumista. Vuonna 2019 pörssiin listautunut yhtiö on yksi johtavista kädessä pidettävien silmänpohjakameroiden sekä seulontaohjelmistojen valmistajista, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa. Greenstep on ollut luotettava kumppani Optomedin matkalla pörssiyhtiöksi ja tarjotut palvelut sekä järjestelmät ovat skaalautuneet sujuvasti Optomedin listautumisen ja kansainvälistymisen tueksi. Tärkeintä Optomedille on ollut se, että Greenstepin asiantuntijuuteen voi aina luottaa.


Optomed Oyj:n Head of Finance and Accounting Susanna Latvala-Andersson kertoo videolla yhteistyöstä kanssamme:


Optomed aloitti Greenstepin kanssa yhteistyön noin viisi vuotta sitten, jolloin Greenstep alkoi hoitamaan Optomedin kirjanpitoa sekä konsernikirjanpitoa. Myöhemmin mukaan otettiin myös palkanlaskennan palvelut.

Yhteistyö Greenstepin kanssa oli jatkunut muutaman vuoden ennen kuin Optomed listautui Helsingin päälistalle. "Yhteistyöstä oli paljon iloa ja apua koko listautumisprosessin aikana, koska Greenstep tunsi yhtiömme todella hyvin. Valmistautuessamme pörssiin listautumiseen, saimme Greenstepistä tukea sekä IFRS-asioiden selvittelyssä sekä ihan käytännön työhön. Toiminnan laajentuessa olemme aina saaneet tukea Greenstepiltä ja olemme saaneet tiimiin lisää asiantuntijoita, sikäli kun tarvetta on ollut", Optomed Oyj:n Head of Finance and Accounting Susanna Latvala-Andersson kertoo.

Listautumisen jälkeen Optomedissa oltiin monen uuden asian edessä. Greenstepin kanssa oli helppo jatkaa yhteistyötä, koska Greenstep tunsi Optomedin tapahtumat ja talousluvut hyvin.

"Pörssilistautumisen jälkeen aikataulujen noudattaminen oli erityisen tärkeää. Olemme koko ajan voineet luottaa siihen, että Greenstepiltä saamme tarvittavan avun. Heillä on ollut tukitiimi taustalla, jolloin sairaspoissaoloista tai muista haasteista huolimatta olemme aina saaneet asiat toimitettua aikataulussa."

"Tärkein asia Greenstepin kanssa on luotettavuus sekä aikatauluihin että asiantuntijoiden osaamiseen. Greenstep on ollut hyvä ja luotettava kumppani matkallamme pörssiyhtiöksi", Latvala-Andersson lisää.

"Suosittelen kumppanuutta Greenstepin kanssa."