Paptic vapautti aikaa ydinbisneksen kehittämiseen Greenstepin avulla

Paptic reference

Paptic on startup, jonka missiona on korvata muovin käyttö kehittämällään ympäristöystävällisellä pakkausmateriaalilla Papticilla. Greenstep tukee Papticia kirjanpito-, talousjohto-, palkanlaskenta- ja HR-palveluilla. Luotettavien palveluiden ansiosta aikaa on vapautunut ydinbisnekseen keskittymiseen.

Papticin missiona on korvata muovi uudenlaisella, ympäristöystävällisellä pakkausmateriaalilla: Papticilla, toimitusjohtaja Tuomas Mustonen kertoo.

Greenstep tukee Papticia monipuolisin palveluin:

"Greenstepiltä olemme saaneet alussa apua hallinnollisten asioiden kuntoon laittamisessa. Nykyisin he ovat kumppanimme kirjanpidossa ja palkanlaskennassa, sekä hankimme myös CFO-palvelumme Greenstepiltä. Käytämme heidän palvelujaan lisäksi muihin ad hoc-kaltaisiin tilanteisiin, kuten HR-kysymyksiin."

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Scale-up-yrityksenä Papticille oli tärkeää, että asiat menevät kerralla nappiin

Greenstep valikoitui Papticin kumppaniksi, sillä asiat haluttiin saada oikein ensimmäisestä päivästä lähtien.

"Koska scale-up-yritykselle on tärkeää saada asiat oikein ensimmäisestä päivästä alkaen, valitsimme Greenstepin. Paptic on erittäin tekniikkaorientoitunut yritys, ja kun me raportoimme mm. julkisesti rahoitettuja R&D-projektejamme (tutkimus ja tuotekehitys), Greenstep on ollut meille arvokas resurssi", kertoo Mustonen.

Mustonen painottaa, että luotettavalle kumppanille ulkoistaessa on voinut luottaa siihen, että asiat hoituu laadulla, kun samalla itse on voinut keskittyä itse ydinliiketoimintaan ja kasvuun.