Papticin kokemuksia Greenstepin palveluista

Paptic on startup, jonka missiona on korvata muovin käyttö kehittämällään ympäristöystävällisellä pakkausmateriaalilla Papticilla. Greenstep tukee Papticia kirjanpito-, talousjohto-, palkanlaskenta- ja HR-palveluilla.


Papticin toimitusjohtaja Tuomas Mustonen kertoo videolla yhteistyöstä Greenstepin kanssa:


Paptic on Espoosta lähtöisin oleva startup ja alun perin VTT:n spin-off-yritys. Heidän suuri missionsa on korvata muovi uudenlaisella, ympäristöystävällisellä pakkausmateriaalilla, Papticilla, toimitusjohtaja Tuomas Mustonen kertoo.

"Aloitimme yhteistyön Greenstepin kanssa ja saimme apua hallinnollisten asioiden kuntoon laittamisessa. Nykyisin he ovat kumppanimme kirjanpidossa ja palkanlaskennassa ja hankimme myös CFO-palvelumme Greenstepiltä. Käytämme heidän palvelujaan lisäksi muihin ad hoc-kaltaisiin tilanteisiin, kuten HR-kysymyksiin."

"Koska scale-up-yritykselle on tärkeää saada asiat oikein ensimmäisestä päivästä alkaen, valitsimme Greenstepin. Paptic on erittäin tekniikkaorientoitunut yritys, ja kun me raportoimme mm. julkisesti rahoitettuja R&D-projektejamme (tutkimus ja tuotekehitys), Greenstep on ollut meille arvokas resurssi."

"Greenstepin painoarvo startup-/scale-up-yritykselle tulee erityisesti siitä faktasta, että talouden voi ulkoistaa luotettavalle kumppanille ja itse voi keskittyä yritystoimintaan ja kasvuun", Mustonen lisää.