Möt Nathalie Oja – Team Leader inom Lön

Mot Nathalie Oja

Vi hälsar Nathalie varmt välkommen till Greenstep-familjen som Team Leader till vårt löneteam. Här får du chans att lära känna henne lite bättre. Följ med i vår intervju med Nathalie!

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Född och uppvuxen i Stockholm på Södermalm. Pluggat ekonomi i Eskilstuna vid Mälardalens Högskola samt Stockholms Universitet. Under och efter ekonomistudierna jobbade jag med träning men valde sedan att gå en Lönespecialist utbildning vilket jag absolut inte ångrar idag även om träningen är en stor del av min vardag fortfarande. Har sedan min examen 2014 jobbat både inhouse och med outsourcing. Har även jobbat som försystemskonsult med implementering och utbildning.

Vad kommer du att göra på Greenstep?

På Greenstep jobbar jag som Team lead inom lön på vårt Stockholmskontor. Mitt fokus ligger framför allt på att vara med och utveckla en sund affärsverksamhet inom lönetjänsterna som Greenstep erbjuder, där fokus ligger på kvalité, stark tillväxt och god lönsamhet. Jag kommer också vara delaktig i nya kunder, den månatliga lönehanteringen samt i den globala satsningen på Greenstep.

Varför sökte du dig till Greenstep?

Jag kom i kontakt med Greenstep under min andra föräldraledighet och känner att jag kommit till ett företag där jag kommer få möjlighet att växa i min roll och bidra till att stärka företagets position på marknaden.

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

Som jag redan nämnt så ser jag fram emot att stärka Greensteps position på marknaden när det gäller outsourcing av löner. Jag vill vara med och bygga ett starkt och konkurrenskraftigt Greenstep där vi ska vara det självklara valet för företag som söker en samarbetspartner och där man som kund ska känna sig trygg med den lönehantering som Greenstep levererar. På Greenstep ska man alltid kunna få konsultativ rådgivning inom alla våra expertområden.

Vad gör du när du inte arbetar?

Jag och min sambo flyttade för 1,5 år sedan till hus där vi bor med våra två barn, 1 och 3 år gamla så det är full fart från tidig morgon till kväll och är det inte lek och bus med barnen så är det trädgårdsarbete och fix med huset som står högt i kurs. Utöver det älskar jag att träna, även om det blir något mindre av det sedan barnen kom.

Vad är din superpower?

Att vara en så bra mamma jag bara kan till mina barn.

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

Att jag älskar att dansa och sjunga och att jag sedan jag varit liten stått på scen och uppträtt, bland annat på Oscarsteatern. Jag var även med i en musikal som några vänner till mig satte upp på Vällingby teatern.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Svårt att välja en men om jag får välja två skulle jag säga ödmjuk och lyhörd.