ByggLove Bemanning accelerar tillväxten med hjälp av Greenstep!

Bygg Love4 Low 980x551

ByggLove Bemanning är ett Norrköpingsbaserat bemanningsföretag som hjälper byggföretag med anpassade personallösningar till sina projekt. Företaget är grundat av Katarina Lock och Wille Ulrikson.

- Vi började med att vara fyra personer ute på en byggarbetsplats här i Norrköping. Vi växlade väldigt fort upp så tre månader senare hade vi nått antalet 47 medarbetare runt om på byggarbetsplatser. Byggbranschen är full av väldigt mycket speciella lagar och regler, där det gäller att hitta en trygg samarbetspartner och där har vi valt Greenstep. - Säger Wille Ulrikson, Delägare på ByggLove Bemaning

Se videon med Katarina och Wille från ByggLove och Greensteps konsulter där de berättar mer om tillväxtresan:

En stark tillväxtresa med stöd från Greenstep hela vägen

ByggLove hade ingen tidigare kunskap om redovisning eller lön och behövde anlita en trygg aktör som kunde hjälpa till med det. Katarina och Wille ville känna sig trygga i alla processer och få känna sig lugna så de kunde fokusera på det dom är bra på - bemanna. Både Katarina och Wille är helt övertygade om att de kan fördubbla sin verksamhet inom kort tid, med stöttning av Greenstep.

Resan som ByggLove har gjort är ett klassiskt startuppbolag där vi är som en rådgivande partner och samarbetar väldigt nära för att få saker och ting på plats. Vi på Greenstep hjälper till med lön och redovisning och avlastar Katarina och Wille så de kan fokusera på sina tjänster, det de är bra på. - Säger Susanne Lindmark, Auktoriserad Lönespecialist och Team Leader på Greenstep.