Greenstep Rovaniemi hero

Uusi ja luotettava taloushallinnon sekä vero- ja lakipalveluiden kumppani Rovaniemellä.

Ta kontakt

Kasvu toi Greenstepin myös Rovaniemelle

Greenstepin vakaa kasvu on luonut meille erinomaisen alustan laajentaa toimintaamme yhä useammille paikkakunnalle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Yksi uusimmista Greenstep-paikkakunnista on Rovaniemi, jonne avaamme uuden toimistomme lokakuussa.

Lue Rovaniemen toimistonvetäjän Riikan fiilikset aloitukseen liittyen tästä!

Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, laki- ja veroneuvontaa, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia ja kansainvälisiä start-up-, kasvu- sekä pörssiyhtiöitä laajasti eri toimialoilta.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme niin ympäri Suomen kuin Suomen rajojen ulkopuolella joustavasti paikkariippumattomasti. Greenstepin 700 asiantuntijaa kommunikoivat, jakavat tietoa ja hyödyntävät sitä saumattomasti läpi organisaation eri osa-alueiden ja pystyvät näin olemaan proaktiivisia ja tuomaan koko organisaation tietämyksen asiakkaan käyttöön.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

GS vihrea kuutio

Vahvat arvot ohjaavat perheyhtiömme toimintaa

Greenstep on, ja pysyy, lämminhenkisenä perheyrityksenä, joka on monella tapaa greenstepiläisten yritys. Jaamme esimerkiksi 10 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilöstöllömme, joka tekee päivittäin loistavaa työtä tukeakseen asiakkaidemme kasvua kokonaisvaltaisesti.

Vahvat arvomme, halu asiakkaan ilahduttamiseen, tahto uusiutua ja kehittää osaamista, into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen sekä rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen, ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja sitä, miten kohtaamme toisemme ja asiakkaamme.

Vastuullisuus on Greenstepissä osa jokaisen työtä ja koko organisaation yhteinen asia. Geenstepin arvomaailmaan kuuluu vahvasti yhdenvertaisuus, ja käytössämme onkin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, jonka toteutumista seurataan vuositasolla.

Elotreffit Rovaniemi

Tule meille töihin!

Tulemme avaamaan täyden palvelun toimiston Rovaniemelle syksyn 2023 aikana ja etsimme nyt kehittymishaluisia kollegoita lämminhenkiseen tiimiimme!

Kaupunginvetäjämme Riikka Kaikkonen aloitti jo kesäkuussa ja tavoitteemme on rekrytoida 8-10 osaajaa vuoden 2023 aikana. Rovaniemen toimistomme tulee muodostamaan yhdessä Oulun toimiston kanssa yhden suurimmista Pohjois-Suomen taloushallinnon asiantuntijaorganisaatioista.

Sinulla on odottamassa Oulussa jo yli 60 kollegaa ja koko Greenstepillä yhteensä 700. Haluaisitko kuulla lisää Rovaniemen toimipisteellämme työskentelystä?

Avoimet paikat Rovaniemellä Katso paikat