BiBookin ilmainen testijakso

Nyt jos koskaan raportoinnin tulee olla läpinäkyvää, ja olemme pohtineet tapaa auttaa yrityksiä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Olemme päätyneet siihen, että tarjoamme Greenstepin kehittämän BiBookin kaikille Netvisoria käyttäville asiakkaillemme veloituksetta kolmen kuukauden ajaksi (arvo jopa 700e/kk) käyttöön. Saatte siis käyttöönne Power BI:n päälle rakennetun, helppokäyttöisen analytiikkatyökalun, jonka avulla voitte paremmin ennustaa ja analysoida tulosta, tasetta sekä kassavirtalaskelmaa.

BiBookin käyttöönotto on vaivatonta - käy klikkaamassa ohjelma päälle Netvisor Storesta ja me hoidamme loput. Kolmen kuukauden ilmaisjakson jälkeen voitte päättää jatkatteko palvelun käyttöä. Olemme teihin hyvissä ajoin yhteydessä ilmaisjakson loppupuolella.

BiBook on dynaaminen ja ketterä alusta, joka esittää kirjanpitojärjestelmän (Netvisor) datan helposti ymmärrettävässä muodossa. Kaikki raportit ovat käyttäjiensä muokattavissa, jos niin halutaan. Valmiiksi tarjoamme käyttäjille 17 talousjohdon raporttia, joiden käyttömahdollisuudet ovat laajat. Voit porautua raporteilta aina yksittäiselle tositetasolle asti, jos haluat selvittää lukujen taustoja tarkasti.


Esimerkki tuloslaskelmanäkymästä:


Esimerkki tasenäkymästä:
BiBook käyttöön kolmella klikkauksella (vaatii Netvisorin pääkäyttäjäoikeudet):

Kirjaudu Netvisoriin sisään ja klikkaa yläpalkista "Laajennokset" (kohta 1). Valitse sen jälkeen aukeavasta näkymästä Laajennokset-välilehti (kohta 2), ja napsauta BiBookin kohdalta käytössä-nappi päälle (kohta 3). Mikäli sinulta puuttuu jokin näistä kohdista, ota yhteyttä Netvisorin pääkäyttäjäänne.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen BiBookiin, ota yhteyttä osoitteseen jonathan.teir@greenstep.fi tai bi@greenstep.fi