Webinaaritallenne: NetSuite - tehokas lääke yrityksen kasvukipuihin

Maanantaina 23.05.2022
00:00

Webinaarissamme kerroimme, miten yritysten kasvukipuja voidaan tehokkaasti hoitaa NetSuite-toiminnanohjausjärjestelmän avulla!

Katso tallenne tästä:


Onko yritykselläsi käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, joka ei kulje käsi kädessä yrityksen toiminnan kanssa? Ovatko käyttämänne järjestelmät (esim. tilaukset, varasto, toimitus, tuntikirjaukset, laskutus) toisistaan erillisiä palikoita, joiden sisältämän tiedon yhdistäminen vaatii aikaa ja rahaa?

NetSuite ERP ratkaisee tehokkaasti nämä liiketoiminnan pullonkaulat ja selkeyttää prosesseja. Se yhdistää koko liiketoimintasi yhdelle alustalle tarjoten läpinäkyvyyttää niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin toimintoihin. Laajeneepa yrityksesi liiketoiminta mihin suuntaan tahansa, NetSuite skaalautuu vaivattomasti kanssasi.

Webinaarissa 23.5.2022 kävimme läpi mm.:

  • Miksi NetSuite ERP on kasvuyritysten paras vaihtoehto toiminnanohjaukseen kasvun ja kansainvälistymisen kynnyksellä?
  • Miten NetSuite vastaa yhtiön konsernirakenteiden tuomiin taloushaasteisiin?
  • Miten NetSuite mahdollistaa toiminnan laajentumisen vaiheittain? (myynti, varasto, tuotanto, asiakkuuksien hallinta)
  • Miten NetSuiten käyttöönotto onnistuu modulaarisesti yrityksen tarpeiden mukaan?

Tapahtuman asiantuntijoina toimivat Greenstepin NetSuite-tiimin järjestelmä- ja käyttöönottokonsultit Jorma Mursu ja Lola Keskikallio. Greenstep on palkittu NetSuite-kumppani, jonka vahvuutena on rautaisen talousosaamisen liittäminen kärkiluokan järjestelmäosaamiseen. Greenstepin NetSuite-projekteissa talousprosesseja suunnittelevat talouden ammattilaiset yhdessä NetSuite-konsulttiemme kanssa.