Automaatio AI hero

Valjasta teknologia palvelemaan ihmistä

Helpota ja sujuvoita omaa työtäsi sekä yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa moderneilla työkaluilla. Me Greenstepillä toteutamme ratkaisuja yksittäisten tehtävien automaatiosta end-to-end -toteutuksiin. Luomme myös erilaisia yrityksellesi kustomoituja työtä helpottavia ja käteviä sovelluksia.

Ota meihin yhteyttä

Teknologian ja työkalujen tulee palvella ihmistä samalla kun ne lisäävät prosessien tehokkuutta.

Me Greenstepillä haluamme ymmärtää todellisen tarpeesi ja suunnitella niihin parhaiten soveltuvat ratkaisut. Greenstepin automaatiopalvelun ydin on modernien työkalujen, kuten integraatioiden, dataratkaisuiden, RPA:n tai esimerkiksi tekoälyn hyödyntäminen siten, että ne parhaiten palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Hyödynnämme tarvittaessa kaikkien Greenstepiläisten osaamista ratkaisuja suunniteltaessa päästäksemme parhaisiin lopputuloksiin.

Teköäly ja koneoppiminen ovat jo osa montaa, teknologioita usein hyödyntävää, prosessia, kuten esimerkiksi ostolaskujen kierrätystä. Sovellusalueita on tuhansia, ja uusia kehitetään jatkuvasti. Tekoälyominaisuudet ovat tulossa osaksi normaaleja toimistosovelluksiakin. Tekoäly tehostaa työskentelyä huomattavasti, jättäen ihmisille enemmän aikaa keskittyä olennaiseen. Suunnittelemme automaatioratkaisunne siten, että tekoälyä voidaan hyödyntää tarkoituksenmukaisesti ja hyödyllisesti osana prosesseja.

Sovelluksista esimerkiksi chatbotit ovat mullistamassa työskentelyä lähes alalla kuin alalla. Vastausten saaminen erilaisiin kysymyksiin, tekstin tuottaminen, kääntäminen ja ideoiden luominen ei ole koskaan ollut helpompaa. Greenstepin asiantuntijat luovat räätälöidyn chatbotin juuri teidän tarpeisiinne.

Tutustu AI- ja automaatiopalveluidemme kokonaisuuteen

Greenstepin AI- ja automaatiopalveluilla voit mm:

Check icon 5

Vähentää kustannuksia

Check icon 5

Poistaa tai vähentää työpäivää rikkovia turhia tehtäviä

Check icon 5

Hyödyntää nykyisiä järjestelmiä paremmin

Check icon 5

Lisätä työntekijöiden, asiakkaiden ja toimittajien tyytyväisyyttä

Greenstep 2021 06 web

Ratkaisuja yksittäisten tehtävien ja end-to-end -prosessien automaatioon.

Tavoitteenamme on toteuttaa jokaiseen tilanteeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tätä varten haluamme ymmärtää asiakkaamme todellisen tarpeen sekä miten ratkaisu tulee vaikuttamaan henkilöiden työhön. Yhteistyö alkaa nykytilan ja tavoitteiden kartoituksella, jotta meillä on yhteinen näkemys siitä, mitä ratkaisulta haetaan.

Tilanteen mukaan suunnittelemme ratkaisun yksittäisten tehtävien tai vaikka kokonaisten prosessien automaatioksi. Myös esimerkiksi erilaiset työtä helpottavat sovellukset parantavat automaatiota ja sujuvoittavat prosesseja.