Greenstep Academy käynnistynyt

Greenstep Brand Imagery 004 2 Web 16 9 Blur
Heli hayrynen

Heli Häyrynen

Partner, Head of L&D

Greenstepin viime vuosien nopea kasvu täydentyy talous- ja HR-toimialojen ammattilaisten henkilöstökoulutukseen keskittyvällä Greenstep Academylla. Jatkossa Suomen kuuden ja Viron toimiston henkilöstön osaamista kehitetään suunnitelmallisella täydennyskoulutuksella.

Toimintaympäristön muutokset haastavat asiantuntijoita kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Greenstep tuottaa lisäarvoa asiakkailleen talous- ja HR-alan kumppanuustoiminnan ja palvelujen lisäksi myös pitämällä huolta siitä, että heidän käytössään olevat asiantuntijat kasvavat ja kehittyvät asiantuntijuudessaan. Greenstepin henkilöstölle Greenstep Academy mahdollistaa aikaisempaa tehokkaammat ja monipuolisemmat mahdollisuudet työuralla etenemiselle.

Greenstepin uusille työntekijöille kohdistettu koulutusohjelma, samalla Greenstep Academyn ensimmäinen koulutusohjelma, käynnistyi tällä viikolla. Maanantaina 9.9.2019 aloittaneet valmennettavat saavat seuraavan kahdeksan kuukauden aikana kattavan koulutuksen kirjanpitoon, verotukseen kuin myös Greenstepin toimintakulttuuriin. Hyödynnämme huippuasiantuntijoitamme koulutuksen tuotannossa. Kouluttajina toimivat muun muassa kokeneet asiantuntijat KHT Tuomas Honkamäki ja Jaakko Maijala.

Digitalisaatio mahdollistaa mielekkään ja monipuolisen opiskelun huolimatta valmennettavan toimipisteen sijainnista, kertoo Greenstep Academyn toiminnasta vastaava Heli Häyrynen, jolla on pitkä kokemus koulutusjärjestelmien kehittämisestä. ”Olen innoissani Greenstep Academyn käynnistymisestä ja odotan mielenkiinnolla mitä uusia mahdollisuuksia tämä avaa asiakkaiden lisäarvon tuottamiselle”, Häyrynen tiivistää tulevaisuuden suunnitelmat.

Lisätietoja aiheesta:

Heli Häyrynen, Greenstep Academy
puhelin: +3584578756866

Tore Teir, hallituksen puheenjohtaja
puhelin: +358407604909