Franchising HERO

BI Book x Ekonomijazz 2024 - tapahtumatarjous Procountor- ja Netvisor-käyttäjille

Ota veloituksetta käyttöösi kattavat talousraportit Netvisorin ja Procountorin datastasi.

Ota yhteyttä

Porin Seudun Ekonomit järjestämät, järjestyksessään 25., Ekonomijazzit järjestetään Juhlatalo Mekanissa (os. Konepajanranta 2 B, Pori). Greenstep on mukana tapahtumassa ja haluamme tarjota sen kunniaksi erityislaatuisen mahdollisuuden ottaa käyttöön huipputason raportointi- ja analytiikkatyökalun, BI Bookin.

BI Book 1500x1500

Mikä BI Book?

BI Book luotiin yrityksille, jotka haluavat käyttöönsä maailman parhaat raportointi- ja analytiikkatyökalut kustannustehokkaaseen ja skaalautuvaan pakettiin paketoituna. Sen avulla raportoit ja analysoit yrityksesi nykytilan ja luot budjetteja, ennusteita ja eri skenaarioita tulevaisuudesta.

Microsoft Power BI:n päälle rakennettu BI Book tarjoaa yrityksille helpon ja nopean tavan raportoida ja analysoida mm. talous-, henkilöstö- ja vastuullisuuslukujaan. BI Book muuttaa järjestelmien tuottaman raakadatan selkeiksi ja visuaalisiksi raporteiksi, joita käyttäjien on helppo esittää ja jakaa tarvittaville sidosryhmille.

BI Book yhdistää kaikkien käyttämiesi järjestelmien datan yhdelle alustalle ja rikastaa mm. Netvisorissa olevaa dataa muiden liiketoimintajärjestelmien datalla. Tällöin saat käyttöösi aivan uudenlaisia näkökulmia liiketoimintasi ja esimerkiksi henkilöstösi johtamiseen.

Sukupolvenvaihdos suunnittelu

Ota BI Book käyttöön veloituksetta kahden kuukauden ajaksi!

Ekonomijazz 2024 -tarjouksemme sisältää BI Bookin veloituksettoman käyttöönoton ja kahden kuukauden ilmaisen käytön Netvisor- ja Procountor-järjestelmiin.

  • Integraatio Procountorin tai Netvisorin järjestelmästä BI Bookiin ja tietojen siirtäminen
  • Perustason talouden raportit
  • Liikevaihdon, tuloksen ja marginaalien kehityksen tarkastelu haluamallasi aikajänteellä
  • Liikevaihdon ja kannattavuuden vertailu eri aikajaksoilla ja organisaation eri dimensioiden (tuotelinjat, kaupungit ym) välillä
  • ...ja paljon muuta!

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja ja yhteydenotot