Kansainvälistyminen

Jotta yrityksen toiminnan pystyisi laajentamaan onnistuneesti oman maan rajojen ulkopuolelle, tulee tuntea kohdemaan verotus, lait ja säännökset. Näiden lisäksi kokemus, taidot ja resurssit ovat avainasemassa, jotta yrityksen toimintoja voidaan tukea kansainvälisellä skaalalla.

Greenstep on osana MSI Global Alliance-verkostoa ja voi tätä kautta palvella yrityksiä yli 100 maassa. MSI Global Alliance on globaali verkosto yrityksiä taloushallinnon, palkkahallinnon, verotuksen ja lakipalveluiden aloilta. MSI on ollut toiminnassa jo 30 vuotta ja sillä on yhteensä 260 jäsenyritystä ympäri maailmaa. Greenstep on ainoa suomalainen taloushallinnon toimija joka on MSI:n jäsen, ja voi näin auttaa asiakkaita laadukkailla palveluilla melkein missä maassa tahansa verkoston avulla. MSI:hin voi tutustua tarkemmin: www.msiglobal.org

Videolla Tore Teir (Greenstep) ja Tim Wilson (MSI Global Alliance:n toimitusjohtaja) keskustelevat MSI Global Alliance:sta ja hyödyistä, joita voi saada 100 eri maassa toimivasta verkostosta.


Meiltä saat tukea yrityksesi kasvuun!