Kokonaisvaltaiset ja skaalautuvat HR-palvelut Coptersafetyn liiketoiminnan tukena

Coptersafety Minna

Greenstepin joustavat palvelut ovat auttaneet Coptersafetyä keskittämään henkilöstöresurssinsa omaan ydinosaamiseensa.


Coptersafetyn toimitusjohtaja Erkka Suvikumpu kuvailee videolla yhteistyötämme:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitäHelikopterilentäjien simulaattorikoulutusta tarjoava Coptersafety on tehnyt yhteistyötä Greenstepin kanssa aivan yhtiön alkumetreiltä asti. ”HR-asioiden lisäksi olemme tehneet yhteistyötä Greenstepin kanssa kirjanpidon, laskujen maksamisen sekä talousjohtamisen saralla. Olemme ostaneet Greenstepiltä laajasti erilaisia palveluita vuosien varrella”, kuvailee Coptersafetyn toimitusjohtaja Erkka Suvikumpu.

Kokonaisvaltaiset HR-palvelut liiketoiminnan tukena

Eksoottisella toimialalla operoivan Coptersafetyn haasteena oli löytää sopiva tasapaino yrityksen sisäisten ja ulkoisten resurssien välillä. Greenstepin joustavat palvelut ovat täydentäneet Coptersafetyn liiketoimintaa siten, että yritys on pystynyt keskittämään maltilliset henkilöstöresurssinsa omaan ydinosaamiseensa.

”Vaikka henkilöstömäärämme on kasvanut maltillisesti, haluamme edelleen keskittyä ilmailuliiketoimintaan. Greenstep on sidosryhmineen vastannut tähän tarpeeseen erinomaisen hyvin”, Suvikumpu kuvailee.

Coptersafetyllä HR-konsulttina työskentelevän Minna Jyrkiäisen mukaan yritysten väliseen yhteistyöhön kuuluu asioita HR-neuvonnasta aina strategiseen suunnitteluun asti. Greenstep on esimerkiksi rakentanut Coptersafetylle liiketoimintaa tukevan HR-kokonaisuuden, joka elää ja kehittyy yrityksen tilanteen mukaisesti.

Greenstepissä on 11 hengen henkilöstöammattilaisen tiimi, jossa on erilaisia ammattilaisia eri taustoilla ja vahvuuksilla. Tiimin kautta konsulttimme saavat tukea asiakkaiden erilaisten tilanteiden hoitamiseen. "Tämän tiimin kanssa yhdessä sparraillaan erilaisissa henkilöstöasioissa ja välillä aika haastavissakin tilanteissa”, Minna kuvailee tiimiltään saamaa tukea.


Coptersafetyn toimitusjohtaja Erkka Suvikumpu ja HR-konsulttina työskentelevä Minna Jyrkiäinen Coptersafetyn tiloissa Vantaalla.Joustavuus pitkäaikaisen yhteistyön avainsanana

Erkka Suvikummun mukaan kumppanuus Greenstepin kanssa on osoittautunut joustavaksi ja vaivattomaksi. Ulkoistettujen palveluiden ansiosta Coptersafetylla voidaan myös loma-aikoina luottaa siihen, että henkilöstö- ja taloushallinnon asiat ovat hoidossa.

”Yhteistyö Greenstepin kanssa on ollut todella helppoa, mitä ainakin itse arvostan. Heillä ei ole liian monimutkaisia prosesseja, vaan yhteistyössä on juuri sopivasti struktuuria. Haluan taas kerran korostaa joustavuutta, sillä se on ollut avainsana yhteistyössämme”, hän kuvailee.

Myös yhteistyön pitkäaikaisuus on osoittautunut arvokkaaksi eduksi organisaatiolle. Suvikummun mukaan Greenstepin yhteyshenkilöt ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi, mikä tekee yhteistyöstä ja palveluiden ostamisesta mutkatonta.

”Parasta yhteistyössä on yksinkertaisesti ollut Greenstepin henkilöt, joilta meillä on ollut onni saada palvelua ostaa. Greenstepillä on hyviä tyyppejä, jotka antavat oman panoksensa yhteistyölle”, Suvikumpu kiittelee.