Tillsammans skapar vi klarhet.

Greenstep är en över 500 personers familj. 10% av vinsten delas direkt till personalen, och under de kommande 5 åren investeras en ytterligare 10% i förnybar energi. Tillsammans gör vi allt för att betjäna kunden, det är vårt sätt att förbättra världen.

Mikael korkealla craft

Greensteps arbetskultur

Genom att erbjuda mångsidiga utmaningar och flexibilitet i vardagen strävar vi efter att våra anställda skall kunna utveckla och uppnå sin fulla potential. Ett meningsfullt arbete, god stämning på arbetsplatsen, kunniga kollegor och en hållbar verksamhetsmiljö sporrar oss att överträffa både våra egna och våra kunders förväntningar.


Vi arbetar mycket i team, vi hjälper våra kollegor och vi delar dagligen kunskap med varandra. Genom öppenhet, diskussioner samt gemensamma fester och evenemang värnar vi om gemenskapen inom företaget. Med noggranna rekryteringsprocesser kan vi även vara säkra att de personer vi anställer passar in i företaget och kulturen.
Rapujuhlat Web

Karriärmöjligheter

På Greenstep jobbar vi i en innovativ och trivsam miljö tillsammans med intressanta företag. Att utvecklas och växa tillsammans med kunden är en av hörnstenarna i vår verksamhet och när det kommer till karriär ser vi alltid steget längre än de färdigt vandrade karriärsstigarna. Vi ger alla möjligheter att växa och utvecklas genom att ständigt erbjuda vårt stöd för att du skall kunna ge allt i de mångsidiga utmaningar du står inför.

Ida ja Tuomo

Lediga jobb

Vi söker proaktiva personer som uppfyller Greensteps värden: önskan att glädja kunden, vilja att förnya och utveckla sin kompetens, passion att åstadkomma och lyckas både individuellt och tillsammans samt ärlighet och respekt för arbetskamraterna. Dessa är några av de saker som ligger i fokus när vi väljer våra framtida arbetskollegor.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Kolla in alla våra lediga jobb: Lediga jobb

Lediga arbetsplatser

Vi söker proaktiva personer som uppfyller Greensteps värden. En genuin fokus på kunden, en vilja att utvecklas och utmana sitt egna kunnande, en entusiasm för att driva fram saker både individuellt och i grupp samt ärlighet och respekt för arbetskamraterna. Dessa är några av de saker som ligger i fokus när vi väljer våra framtida arbetskollegor.