GS Lahti

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Tahtotilamme on mahdollistaa asiakkaidemme kasvu laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla taloushallintopalveluilla hyödyntäen nykyaikaisia ja tehokkaita työvälineitä. Greenstepin toimisto Lahdessa tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Yksikön vetäjän Merja Ylipaavalniemen asiantuntijatiimin tukena toimii myös Greenstepin kolmensadan ammattilaisen monipuolinen kokemus ja näkymä alan kehityksen kärkeen. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisten tarpeiden täyttämisen. Haluamme onnistua yhdessä kanssanne.

Jätä yhteystietosi tai ota suora yhteys asiantuntijoihimme ja keskustellaan, kuinka Greenstepin palveluita hyödyntämällä pystymme yhdessä kehittämään yrityksesi toimintaa. Lahden asiantuntijat sekä yhteystiedot löydät tältä sivulta.

 • Taloushallinnon, talousjohdon ja HR:n kumppanisi Lahdessa

  Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, kokonaisvaltaista taloushallintopalvelua nykyaikaisilla ja tehokkailla työvälineillä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Osaavalla henkilöstöllämme on laaja kokemus eri toimialojen yrityksistä, vahva ammattitaito (KLT, PHT, KTM). Meillä asiakas on aina keskiössä.

  Sähköisen kirjanpidon tilipalvelut sisältävät kirjanpidon lisäksi palkanlaskennan, ostolaskujen maksatuksen, laskutuksen sekä tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Työnjako voidaan sopia joustavasti; kaikki prosessit voidaan ulkoistaa Greenstepille tai vaihtoehtoisesti esim. laskutus voi pysyä asiakkaan omissa käsissä.

  Tarvitsetko apua kassavirtalaskelmaan tai business controlleria tehostamaan yrityksenne prosesseja ja parantamaan kannattavuutta? Suunnitteletko rahoituskierrosta ja tarvitset tukea sen toteuttamiseen tai HR-ammattilaisen apua henkilöstökäsikirjan laadintaan?

  Tarjoamme palveluja juuri sen verran kuin yrityksesi tarvitsee: Saat talousjohtajan, controllerin tai HR-ammattilaisen yritykseesi esimerkiksi 1-3 päiväksi kuukaudessa tai tiettyä projektia varten. Voimme myös tulla paikkaamaan henkilöstövaihdoksista tai poissaoloista johtuvaa resurssivajetta täysipäiväisesti tarvitsemaksenne ajaksi. Vahva kokemuksemme sekä asiantuntijuutemme kansainvälisiltä markkinoilta mahdollistaa asiakkaiden kokonaisvaltaisen palvelun myös ulkomailla toimiville tai sinne tähtääville yrityksille.

  Lue lisää Greenstepin laajentumisesta Lahteen.

Asiantuntijat