GS Seinäjoki

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Tahtotilamme on mahdollistaa asiakkaidemme kasvu laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla taloushallintopalveluilla hyödyntäen nykyaikaisia ja tehokkaita työvälineitä. Greenstepin toimisto Seinäjoella tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Yksikön vetäjän Teresa Kollasen asiantuntijatiimin tukena toimii myös Greenstepin kolmensadan ammattilaisen monipuolinen kokemus ja näkymä alan kehityksen kärkeen. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisten tarpeiden täyttämisen. Haluamme onnistua yhdessä kanssanne.

Jätä yhteystietosi tai ota suora yhteys asiantuntijoihimme ja keskustellaan, kuinka Greenstepin palveluita hyödyntämällä pystymme yhdessä kehittämään yrityksesi toimintaa. Seinäjoen asiantuntijat sekä yhteystiedot löydät tältä sivulta.

 • Taloushallinnon, talousjohdon ja HR:n kumppanisi Seinäjoella

  Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, kokonaisvaltaista taloushallintopalvelua nykyaikaisilla ja tehokkailla työvälineillä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Osaavalla henkilöstöllämme on laaja kokemus eri toimialojen yrityksistä, vahva ammattitaito (KLT, PHT, KTM). Meillä asiakas on aina keskiössä.

  Sähköisen kirjanpidon tilipalvelut sisältävät kirjanpidon lisäksi palkanlaskennan, ostolaskujen maksatuksen, laskutuksen sekä tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Työnjako voidaan sopia joustavasti; kaikki prosessit voidaan ulkoistaa Greenstepille tai vaihtoehtoisesti esim. laskutus voi pysyä asiakkaan omissa käsissä.

  Tarvitsetko apua kassavirtalaskelmaan tai business controlleria tehostamaan yrityksenne prosesseja ja parantamaan kannattavuutta? Suunnitteletko rahoituskierrosta ja tarvitset tukea sen toteuttamiseen tai HR-ammattilaisen apua henkilöstökäsikirjan laadintaan?

  Tarjoamme palveluja juuri sen verran kuin yrityksesi tarvitsee: Saat talousjohtajan, controllerin tai HR-ammattilaisen yritykseesi esimerkiksi 1-3 päiväksi kuukaudessa tai tiettyä projektia varten. Voimme myös tulla paikkaamaan henkilöstövaihdoksista tai poissaoloista johtuvaa resurssivajetta täysipäiväisesti tarvitsemaksenne ajaksi. Vahva kokemuksemme sekä asiantuntijuutemme kansainvälisiltä markkinoilta mahdollistaa asiakkaiden kokonaisvaltaisen palvelun myös ulkomailla toimiville tai sinne tähtääville yrityksille.

  Yksikon vetäjänä toimii Teresa Kollanen, joka omaa yli 20 vuoden monipuolisen taustan vaativista taloushallinnon, prosessikehityksen sekä talousjohdon tehtävistä.

  Lue lisää Greenstepin laajentumisesta Seinäjoelle.

Asiantuntijat

Jenni Vuorijärvi
Jenni Vuorijärvi

Taloushallinnon asiantuntija

+358 45 7831 7996
Maija Marjamäki
Maija Marjamäki

Taloushallinnon asiantuntija

+358 45 7833 1316
Mika Flinkkilä
Mika Flinkkilä

Taloushallinnon asiantuntija

+358 400 624 250
Riia Torkko
Riia Torkko

Manager, tiiminvetäjä

+358 44 540 6110
Riikka Stenfors
Riikka Stenfors

Palkkahallinnon asiantuntija

+358 45 7833 5791
Tarja Parkkinen
Tarja Parkkinen

Taloushallinnon asiantuntija

+358 40 5135 089
Tuija Alatalo
Tuija Alatalo

Taloushallinnon asiantuntija

+358 45 7831 7912