Webinaaritallenne: Käsittele matkalaskut ja palkkiot helposti Bezalalla

Tiistaina 12.10.2021
00:00
Lasse Bezala

Käytätkö Netvisoria ja haluaisitko tarjota organisaatiosi työntekijöille helpon tavan käsitellä matkalaskuja ja kertaluontoisia sivukuluttomia palkkiohakemuksia? Bezalalla tämä onnistuu käden käänteessä!

Järjestimme yhteistyössä Visma Solutionsin kanssa aiheesta webinaarin ti 12.10.2021, jossa esittelimme kuittien, kilometrikorvausten, päivärahojen ja palkkioiden käsittelemistä, automaatioita viranomaisraportointiin sekä tarkastelimme Bezalan luomia tositteita ja tilinsiirtoehdotuksia Netvisorin puolella.

Webinaarin pitivät Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir sekä Pekka Kotovaara, yksi Netvisorin tuotepäälliköistä.

Katso webinaaritallenne 30 minuutin webinaarista:


Bezala-sovelluksella voit tehdä kulu- ja matkalaskut puhelimellasi

Greenstepin kehittämän sovelluksen avulla teet kulu- ja matkalaskusi vaivattomasti ja nopeasti. Sen sijaan, että keräät ja kuljetat kuitteja paikasta toiseen, nappaat vain kuvan kuiteista niiden kertyessä. Helppokäyttöisellä sovelluksella lähetät kuvat kuiteista selvityksineen suoraan kirjanpitoon ilman aikaa vievää kopiointia, skannausta ja raporttien laadintaa. Näin vähennät ylimääräistä stressiä ja nautit liikematkastasi. Bezala säästää aikaa ja hermoja. Sovelluksella pystyt lisäksi laatimaan päiväraha- ja kilometrikorvaushakemuksia.

Bezalalla onnistuu myös palkkioiden maksu helposti! Maksaessasi palkkiot Bezalan kautta sovellus laskee automaattisesti palkkiosta pidätettävän ennakonpidätyksen, ja teemme myös ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi.