Taloushallinto

Selkeytä taloushallinnon rutiinit Greenstepin laadukkailla kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluilla.

Taloushallinnon palveluiden ydin on siinä, että aikataulut pitävät ja työ on korkealaatuista. Greenstepillä näihin tekijöihin kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voimme palvella laadukkaasti yhä useampia asiakkaitamme. Vuosien varrella moniosaajiemme määrä on kasvanut niin, että Greenstep nähdään lakisääteisen tili-/palkkatoimiston sijaan laajempana palvelutoimistona. Muun muassa verotuksen asiantuntemuksen yhdistäminen kirjanpidon palveluihin voi täydentää talouspuolen ulkoistamisen hyödyistä.

Olemme iso ja kokonaisvaltainen toimija, mutta toimimme ketterästi. Greenstepin taloushallinnon palvelut tunnetaan laadustaan, proaktiivisuudestaan ja asiakaspalvelualttiudestaan. Kuten Greenstepin perustaja Tore Teir on sanonut, jatkuvan asiakkaiden ilahduttamisen taustalla on työntekijöidemme rautainen ammattitaito, jonka avulla asiakkaiden ongelmat saadaan taatusti selvitettyä.

Minkä takia useat asiakkaamme valitsevat Greenstepin kumppanikseen sekä kirjanpidon että palkanlaskennan alueille?

Muodostamme asiakkaalle uniikin tiimin esimerkiksi asiantuntijoidemme toimialaosaamisen mukaan. Kun Satu Halttusen vetämän kirjanpitotiimi yhdistää voimansa Hanna Mursulan vetämään palkanlaskentatiimiin, saamme asiakasyrityksen liiketoiminnasta kokonaisvaltaisen kuvan. Kirjanpidon ja palkkahallinnon keskinäinen tiivis yhteistyö auttaa meitä tarjoamaan aidosti parempaa ja konsultoivaa tukea niin yritysten arjessa kuin yllätyksellisissä haasteissa.

Lue lisää vierittämällä sivua alaspäin -->

Taloushallinnon palvelut asiakkaan silmin

"Olemme hankkineet Greenstepiltä hyvin kattavasti kaikki talouspuolen palvelut. Kun tämä yhteistyö on toiminut tähänkin asti näin hyvin, en näe mitään syytä, että meillä olisi tarvetta vilkuilla oikealle tai vasemmalle myöskään tulevaisuudessa"

Petri Lahtinen, CFO / Moi Mobiili

"Tänä päivänä Greenstep hoitaa koko meidän taloushallinnon: kirjanpidon palkanlaskennan, ja sparrailee meidän kanssa uusia talouskuvioita. Suosittelen lämpimästi Greenstepiä kumppaniksi kasvuyrityksille - osaaminen ja ammattitaito on kohdillaan!"

Antti Känsälä, CFO / Eazybreak

"We started off just with regular payroll and accounting services. Selling accounting, payroll and HR services is very much a people business, it´s very dependent on the people who you work with. In general we have been very pleased with all the consultants we have worked with at Greenstep"

Jussi Tammi, CFO / Rightware

Ajankohtaista

Lue lisää kirjanpidon ja palkanlaskennan ajankohtaisista aiheista!

Voisimmeko auttaa taloushallintoon liittyvissä asioissa?