Tapahtumakiertue: Tulevaisuuden talousjohtaminen

Greenstep ja Visma yhdistävät voimansa ja järjestävät syksyn kovimman yritysten liikkeen- ja talousjohdon tehtävissä toimiville suunnatun kiertueen. Kiertue pysähtyy viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen loka- ja marraskuun aikana. Kiertue huipentuu kaikille avoimeen webinaariin!

Talousjohtajien rooli on kehittynyt merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Digitalisaation ja teknologian nopea kehittyminen yhdessä yhä monimutkaisempien taloudellisten kysymysten kanssa luo uusia haasteita talousjohtajille.

Miten nykypäivän talousjohtaja voi vastata häneen kohdistuviin odotuksiin ja vastuisiin entistä paremmin tulevaisuudessa? Mitkä ovat avaintekijöitä, joita talousjohtajien tulee ottaa huomioon tehdessään strategisia päätöksiä? Miten talousjohtajalle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen?

Tulevaisuuden talousjohtaminen -tapahtuma antaa vastauksia näihin kysymyksiin ja käsittelee lisäksi, millaisia uusia taitoja hänen pitää omaksua ja millaista roolia teknologia näyttelee tässä kehityksessä.

Tapahtuman puhujina toimivat Greenstepin ja Visman talous- ja teknologiakehityksestä vastaavat asiantuntijat. Jokaisessa tapahtumassa kuullaan myös paikallisten vieraspuhujien konkreettisia case-esimerkkejä Tulevaisuuden talousjohtaminen -teeman alla.

Ilmoittaudu oman paikkakuntasi tapahtumaan! Löydä uusia tapoja ajatella, ota koppia asiantuntijoilta ja inspiroidu onnistumisista!

Kiertueen aikataulu:


Kiertueella mukana:

Jonathan Teir
Partner
Greenstep Oy

Jonathan on Greenstepin yli 50-henkisen analytiikkatiimin vetäjä, ja on urallaan kouluttanut satoja johtajia, Data Analysteja ja Power BI:n syväosaajia saamaan datasta enemmän irti. Hän työskentelee Greenstepillä analytiikan lisäksi automaation parissa kehittäen samalla Greenstepin toimintaa.Sirpa Turunen
Product Manager, Accounting Offices
Visma Solutions Oy

Sirpa toimii Visma Solutionsilla Netvisorin tuotepäällikkönä ja vastaa sekä tilitoimisto- että ISV-kanavan kasvusta ja kumppaneiden tyytyväisyydestä. Sirpalla on takanaan jo lähes 20 vuoden kokemus taloushallintoalasta ja tilitoimistomarkkinasta.
Jarkko Iitiä
Product Director, Netvisor
Visma Solutions Oy

Jarkko toimii Netvisorin tuotejohtajana Visma Solutionsilla. Hän vastaa siitä, että Netvisor vastaa myös tulevaisuudessa käyttäjien tarpeisiin kiihtyvän teknologiamurroksen keskellä. Jarkolla on 10 vuoden kokemus suomalaisen taloushallinnon ohjelmiston, prosessien ja kumppanuuksien kehittämisestä.

Tapahtumat ovat maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!