Joulukuusi2

Greenstep önskar er en god jul och ett gott nytt år 2023!

Det har varit ett nöje att arbeta med er i år! Som tack för det vill vi skicka ett par sköna ullstrumpor till dig. Lämna din julklappsbeställning till vår egen hustomte genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Bästa kund,

Även om det här året inte är över än, ville vi skicka er vår säsongshälsning och se tillbaka på det gångna året redan nu, långt innan julens förberedelser börjar. Vi hoppas på att ha framgångsrikt stöttat dig och ditt företag — vårt uppdrag är alltid att hålla kunden i centrum för vårt arbete. Vi ser fram emot att höra vår kunds feedback och är öppna för utvecklingsförslag, så tveka inte att kontakta oss. Vi genomför en kundnöjdhetsundersökning två gånger om året, och vi tackar för den värdefulla feedback och utvecklingsförslag vi har fått genom den.

I år välkomnade vi mer än 100 nya proffs till familjen Greenstep varmt. Snart kommer vi att ha mer än 600 Greenstepers totalt i Norden och Estland. Vi har utökat vårt kontorsnätverk för att stödja dig lokalt genom att öppna nya kontor i Tavastehus, Kuopio och Villmanstrand i Finland och Moss i Norge. Därefter kommer vi att öppna ett nytt kontor i Björneborg, Finland. Tillsammans med våra lokala kontor gör vårt samarbete med MSI Global Network det möjligt för oss att stödja dig i över 100 länder. MSI är ett världsomspännande nätverk av högkvalitativa företag från redovisnings-, löne-, skatte- och juridiksektorerna.

Utöver de nya kontoren kommer vi även att kunna stötta dig med nya juridiska och skattemässiga tjänster från och med i höst. Oavsett om frågan gäller strukturella arrangemang, juridiska dokument eller planering av ägarstrukturer, kommer vårt team av experter att hjälpa dig.

Vi kan stödja din tillväxt och hjälpa dig med föränderliga situationer, inklusive juridiska frågor, oavsett bransch eller tjänster som tillhandahålls. Foto: Christel Finne, Leena Oksanen och Sofia Sandberg från vårt juridiska team.Vår verksamhet bygger på gemensamma värderingar

Vi är en ansvarsfull arbetsgivare och en strategisk partner för våra kunder. På Greenstep är hållbarhet en integrerad del av allas arbete och hela organisationen. Det återspeglas i våra vardagliga aktiviteter – i allt vi gör. Tyngdpunkterna i vårt hållbarhetsarbete har utvecklats utifrån påverkan av vår verksamhet och våra intressenters förväntningar. Dom är:

- Ekonomisk hållbarhet och styrning
- Jämlik och hälsosam arbetsgemenskap
- Högkvalitativ kompetensutveckling
- Miljömässigt hållbara val


Vår hållbarhetsrapport tar upp år 2021 utifrån dessa fokuspunkter. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt den sociala ansvarsaspekten av vårt agerande, eftersom vårt mål är att vara en socialt ansvarsfull arbetsgivare och ett företag. Skatteavtryck, hållbara energiinvesteringar och mål för i år presenteras också i rapporten.


Greenstep står med Ukraina


Den brutala ryska invasionen av Ukraina har påverkat oss alla. Vi på Greenstep har velat göra vår del och hjälpa Ukraina och det ukrainska folket. Greenstep deltog i två hjälpuppdrag i början av kriget och försåg Ukraina med välbehövlig skyddsutrustning, drönare, medicinska förnödenheter och mat.

Senare under våren donerade vi 200 000 euro till Ukraina genom Finska Röda Korset och Unicef. Allt eftersom kriget fortsatte, donerade vi mer medicinsk utrustning genom Sisu Ukraine ry och stöttade det vinnande teamet i programmet Empowering Future Entrepreneurial Ukraine med ett pris värt 10 000 euro. Programmet syftar till att spana in potentiella innovationer för den globala marknaden och stärka en positiv framtidstro bland ungdomar i Ukraina.

Vi har varit tacksamma över att också kunnat hjälpa några av de enskilda ukrainare som flytt kriget till Finland genom att anställa dem.


Greenstep förbinder sig till koldioxidneutralitet från 2022 och framåt


Vi har åtagit oss att säkerställa koldioxidneutralitet i vår verksamhet från och med 2022. Detta mål kommer att uppnås genom att undvika och minska utsläpp av växthusgaser i alla våra åtgärder och kompensera för alla oundvikliga utsläpp med Compensate Credits.

Tack för samarbetet!

Som tack för det gångna året och för ett lyckat samarbete vill vi komma ihåg dig med ett par mysiga yllesockor. För att beställa ett par sockor, vänligen fyll i formuläret nedan.

Vi önskar er alla en fridfull väntan på julen!