Företagarskap

Företagarskap som kompetens är konkurrenskraft!
Att säkerställa det är viktigt, oavsett om du befinner dig i ett tidigt skede i ditt företagande eller ifall ditt företag växer mot enorma framgångar.


Greenstep Academy kan vara med dig i olika stadier av ditt företagarskap. Med utbildning anpassad efter dina behov bygger vi de färdigheter samt företagskultur som är nödvändiga för just dig, vilket också hjälper dig att lyckas samt engagerar din personal. Vi hjälper er att hitta era svaga punkter för att undvika fallgropar. Vi bygger ett utbildningsprogram i linje med er tillväxtstrategi för ekonomi, HR och projektledningskunskaper, utan att glömma rollerna som handledare och teamleader. Vi har implementerat utbildningsvägar som redan har hjälpt tusentals experter att få relevans i sitt arbete och stärkt deras professionella färdigheter.

Oavsett om ni vill växa och internationalisera ert företag, har vi färdiga paket för utbildning av personal för att fungera effektivt i den nya driftsmiljön. Ta en titt på våra utbildningsexempel för internationell tillväxt och kontakta oss så skräddarsyr vi ett rätt paket för just ditt företag.Vill ni förbättra er kundupplevelse eller behöver ni hjälp med er försäljning? Vi tillhandahåller ständigt försäljnings- och kundtjänstcoaching för kunder i olika bruncher. Utbildningen kan riktas mot ett specifikt team eller företag. Vi tar itu med just ert företags utmaningar i situationer inom kundupplevelser och försäljning. Vår praktiska utbildning hjälper er att bygga fungerande, transparenta modeller för företaget som stöder er att påskynda framgången.

Företagare är ofta ensamma i tillväxtstadierna. Från Greenstep Academy har ni också möjlighet att få en unik 1-1 coaching när ämnet kan vara känsligt och stöd för beslut behövs. Vad ska man veta om pensionsalternativ, förvärv eller finansieringsrundor? Vi coachar och sparrar inom stora beslut.


Exempel på våra utbildningar:

  • Go Global! – Nycklarna till framgång i internationaliseringen av ett tillväxtföretag
  • Vad företagaren bör veta om M&A
  • Skatteplanering för ägare och entreprenör
  • Analys av nyckeltal – lär dig att identifiera och övervaka de viktigaste nyckeltalen i ditt företag
  • Kundtjänst och försäljning