Kansainvälinen verkosto auttaa siellä, minne liiketoiminta vie

Greenstep9147

MSI Global Alliance on yksi maailman johtavista kansainvälisten riippumattomien lakimies- ja taloushallintoyritysten verkostoista. Greenstep on ainoa MSI-verkostoon hyväksytty taloushallinnon toimija Suomessa ja Ruotsissa. Mitä etuja tällaisen verkoston tuesta on kansainvälistymistä suunnittelevalle yritykselle?

Liiketoiminnan hoitaminen yli kansainvälisten rajojen vaatii yksityiskohtaista tietoa paikallisesta lainsäädännöstä, verotuksesta ja tavoista. Näiden lisäksi yritys tarvitsee kokemusta, taitoja ja resursseja, joilla kansainvälistä liiketoimintaa pystytään tukemaan ja harjoittamaan.

Tässä kohtaa MSI Global Alliance astuu esiin. Sen jäsenyritykset varmistavat, että asiakasyritysten tukena on aina luotettavaa, paikallista osaamista oli kohdemaa sitten naapurissa tai maailman toisella puolen.

Saumatonta yhteistyötä maarajojen yli

MSI Global Alliance perustettiin vuonna 1990 tavoitteenaan tarjota rajoja ylittävää asiantuntijapalveluita kansainvälisille ja kansainvälistyville yrityksille. Verkosto on yksi maailman suurimmista, ja siihen kuuluu 250 itsenäistä taloushallinnon, palkkahallinnon, verotuksen ja lakipalveluiden yritystä yli sadasta eri maasta. Jäsenyritykset työllistävät yli 15 000 oman alansa huippuammattilaista, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1.75 miljardia euroa.

Verkoston suurimpia etuja on se että, jäsenyritykset tuntevat toisensa hyvin ja ovat tehneet yhteistyötä asiakkaiden etujen mukaisesti useiden vuosien ajan, mikä tekee palvelusta tehokasta ja saumatonta ympäri maailmaa. Lisäksi verkoston jäsenenyritykset on valittu huolellisesti, ja ne kuuluvat palvelualueidensa maineikkaimpiin täyden palvelun yrityksiin.

Maailmanlaajuinen tuki, paikallinen palvelu

Yksi kansainvälistymisen keskeisistä päätöksistä on, kuinka paljon liiketoimintoja paikallistetaan kohdemaahan. Taloushallinnon ja kirjanpidon näkökulmasta tärkein strateginen valinta onkin, hoidetaanko kirjanpito paikallisesti ulkomailla vai keskitetysti Suomessa.

Jos kirjanpito hoidetaan paikallisesti kohdemaassa, MSI Global Alliancen avulla tytäryhtiön tueksi löydetään aina huippuluokan kumppani tarjoamaan paikallistuntemustaan. Vaihtoehtoisesti koko konsernin kirjanpito voidaan myös hoitaa kotimaassa keskitetyn palvelukokonaisuuden kautta. Tämä palvelukokonaisuus toimii käytännössä siten, että asiakkaillamme on yksi yhteishenkilö Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Virossa, ja me hoidamme kaiken kansainvälisen yhteistyön heidän puolestaan.

Konsernilaskentaan erikoistuneet proaktiiviset talousosaajamme sekä MSI Globalin jäsenyritysten asiantuntijat tuntevat kansainvälisten markkinoiden erityispiirteet, ja varmistavat, että kansainvälinen taloushallinto on asiakkaillemme aina mahdollisimman helppoa.


Tutustu Kyrö Distilleryn, Ouran ja muiden kansainvälisten asiakkaidemme menestystarinoihin ja ota yhteyttä keskustellaksesi omista kansainvälistymisen mahdollisuuksistasi. Joko lähdetään?