Kulttuuri ja strategia tukemaan toisiaan

Uskomme, että kulttuuri syö strategioita aamupalaksi, mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Miten varmistamme, että kulttuuri ja strategia tukevat toisiaan? Käytännössä strateginen HR tarkoittaa toimintatapoja, käytäntöjä, johtamistapaa ja viestintää, joiden avulla strategia saavutetaan eli organisaation kulttuurin rakentamista ja kehittämistä.

Luomme konkreettisia toimintatapoja ja käytäntöjä

Jotta yrityskulttuuria voi kehittää tai johtaa, on kulttuuri ensin tunnistettava ja määriteltävä. Greenstepin HR-osaajilla on kattavaa kokemusta sekä kulttuurin tunnistamisesta että kehittämisestä jolloin he voivat tukea asiakasorganisaation johtoa ja henkilöstöä näissä asioissa. Kulttuuria ei voi tunnistaa, kehittää tai muuttaa yrityksen ulkopuolelta, mutta fasilitoimme tätä muutosprosessia ja opetamme monipuolisia toimintatapoja ja johtamisen keinoja onnistumisen mahdollistamiseksi. Toteutamme strategisen HR:n ja kulttuurin kehittämisen projekteja kaikille yrityksille, niiden toimialasta tai koosta riippumatta.

Mitä strategisella HR:llä tarkoitetaan?

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä