Möt Paavo – vår senaste stjärna inom NetSuite!

Mot Paavo Ahtiainen

Vi hälsar Paavo varmt välkommen till Greenstep-familjen som Senior Pre-Sales & Implementation Consultant. Ta del av vad Paavos roll på Greenstep blir, varför han valde att söka sig till just oss och vad han uppskattar att göra utanför arbetet.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Jag har jobbat på Oracle med NetSuite i drygt 4 år som implementationskonsult. Innan det har jag jobbat med olika roller och uppgifter inom finans/ekonomi. Oftast har arbetet inneburit större förändringar inom organisationerna, antingen systemförändringar och/eller större processförändringar eller flytt av verksamhet.

Jag har en dotter på snart två år som jag älskar över allt annat, samt en hund och en sambo som jag bor med i Nacka Strand.

Vad är ditt bästa tips med NetSuite?

Arbetsflöden används för sällan som automatisering av affärsprocesser. Min rekommendation är att se över vilka manuella moment ni har i era processer, mest troligt kommer flera av dem kunna enkelt automatiseras med hjälp av NetSuite.

I NetSuite är ett arbetsflöde (workflow) definitionen av en anpassad affärsprocess för en datapost. Affärsprocesser kan inkludera transaktionsgodkännande, vård eller registeradministration av kunder, projekt, leverantörer samt deras livscykel. Det kan även skapa transaktioner eller dataposter. I ett arbetsflöde i Netsuite definierar och automatiseras affärsprocessen.

Varför sökte du dig till Greenstep?

Det verkar som ett härligt företag vars kompetenser och kultur passar mig. Samtliga som jag träffat på Greenstep verkar genuint vilja hjälpa både sina kunder och kollegor. Både det och glädjen jag fick uppleva från start övertygade att detta är rätt ställe för mig.

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

Jag hoppas att kunna bidra med min breda kompetens inom samtliga processområden samt med ytterligare glädje på kontoret och kanske en och annan konstig diskussion.

Vad gör du när du inte arbetar?

Spenderar tid med familj, tränar, reser och äter god mat.

Paavo Ahtiainen

Vad är din främsta kompetens?

Min lösningsförmåga.

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

Jag har bott i ett 30 tal olika hus eller lägenheter i mitt liv.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Ärlighet.