Greenstepin vuosi oli täynnä pieniä kilttejä tekoja

Jos Korvatunturilla pidettäisiin kirjaa Greenstep-perheen tekemisistä, siellä voitaisiin varmasti todeta ykskantaan, että Greenstepissä ollaan oltu kilttejä. Viime vuonna Suomen juhlavuoden kunniaksi Greenstepin henkilöstö osallistui moniin hyväntekeväisyystempauksiin ja oli mukana tukemassa yrityksiä kasvussa. Tätä kaikkea jatkettiin menestyksekkäästi myös tänä vuonna 2018.

Lisäksi Greenstepin tavoitteena oli vuoden 2017 alusta palkata 100 uutta työntekijää. Tavoitteeseen päästiin tämän vuoden maaliskuussa ja työntekijöidemme ja asiakkaidemme äänestettyä lokakuussa, jaoimme 100 000 € potin SOS-lapsikylän, BSAG:n, Vau ry:n ja Hope ry:n kesken. Pääsemme loppuvuoden 2018 ja ensi vuoden aikana näkemään, miten lahjoituksemme konkreettisesti näkyy yhdistysten toiminnassa. Hyväntekeväisyys on muutakin kuin rahaa ja toisten auttaminen on pienistä asioista kiinni. Sen lisäksi, että huolehdimme päivittäin yhteisömme monimuotoisuudesta, Greenstepissä nähtiin mm. yhden miehen hyväntekeväisyysautopesula, yhteiset rannansiivoustalkoot ja olemme tänäkin vuonna perinteisesti mukana Joulupuu-keräyksessä.

Kaikki menneen vuoden tapahtumat ja tempaukset eivät synny ilman tekijöitä, joten suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme sekä myös olan taputus meille itsellemme. Kiitos!