Legal Services Greenstep mobile hero Legal Services Greenstep desktop hero

Lakipalvelut yrityksen koko elinkaaren ajalle

Me teemme pykälistä ymmärrettäviä. Tunnemme kasvuun tähtäävien yritysten maailman ja yrittäjien arjen. Kokeneet juridiikan asiantuntijamme ovat tukenanne – vankkaan juridiseen osaamiseensa nojaten.

Ota meihin yhteyttä

Selkeyttä yritystoiminnan juridisiin kysymyksiin

Pohdituttaako osakassopimus, yhtiön rakennejärjestely tai yrityksen lopettaminen? Onko yrityksessänne suunnitteilla sukupolvenvaihdos? Meiltä saat tukea yrityksenne juridista asiantuntijuutta vaativiin muutostilanteisiin sekä apua sopimusten ja muiden asiakirjojen laatimiseen.

Lakipalveluita tarvitaan monissa eri yritystoiminnan vaiheissa, omistajien tarpeita unohtamatta. Kokeneet asiantuntijamme ottavat kopin tilanteestanne. Lakipalvelumme ovat aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti räätälöityjä, asiakaslähtöisiä ja käytännönläheisiä. Tavoitteemme on tehdä pykälistä helposti lähestyttäviä ja ymmärrettäviä.

Greenstepin lakipalveluiden valikoimasta löydät muun muassa seuraavat liikejuridiikan palvelut:

Lisäksi tarjoamme kiinteähintaisia palvelupaketteja täsmätarpeisiin.

Katso myös:


  Kiinteähintaiset palvelupaketit täsmätarpeisiin

  Legal services

  Kokeneet juristimme löytävät yrityksellenne sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  Jopa silloin, kun käsissänne on ongelma, jota ette itse ole vielä täysin tunnistaneet.

  Miten voimme olla avuksi?

  Yhtiön tai sivuliikkeen perustaminen

  Huolehdimme perustamisprosessissa, neuvomme perustamiseen liittyvissä asioissa ja avustamme asiakirjojen laadinnassa. Teemme rekisteröinnit ja ilmoitukset puolestasi.

  Yritysmuodon muutos

  Neuvomme sopivan yritysmuodon valinnassa ja selvitämme muutoksen verovaikutukset. Laadimme tarvittavat asiakirjat sekä huolehdimme muutoksen rekisteröinnistä. 

  Osakassopimus

  Räätälöimme osakkaiden tahtotila ja tavoitteet huomioiden hyvin laaditun osakassopimuksen. Huolehdimme sopimuksen finalisoinnista ja tarvittaessa yhtiöjärjestyksen muutoksesta samassa yhteydessä.

  Rakennejärjestelyt

  Toteutamme yrityksellenne rakennejärjestelyn, oli kyse sitten jakautumisesta, sulautumisesta, liiketoimintasiirrosta tai osakevaihdosta taikka näiden yhdistelmästä.

  Yrityksen sukupolvenvaihdos

  Avustamme sukupolvenvaihdoksen suunnittelussa ja varmistamme sukupolvenvaihdoshuojennusten soveltuvuuden. Laadimme tarvittavat asiakirjat, kuten lahja- ja kauppakirjat sekä osakassopimuksen.

  Yritystoiminnan lopettaminen

  Avustamme yhtiön vapaaehtoisessa selvitysmenettelyssä, purkamisprosessin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Teemme rekisteröinnit ja ilmoitukset puolestasi.