Sydämenasiana asiakkaan ja tiimin sparrailu - Kuopion toimistovetäjän tervehdys

Outi harju kuopio offices pieni

Greenstep laajeni helmikuussa 2022 Kuopioon, jossa asiakkaitamme ilahduttaa yhdeksän hengen kokenut tehotiimi. Tiimin tukena toimii myös Greenstepin lähes 600 muuta asiantuntijaa. Viihtyisää toimistoamme Savon sydämessä valittiin vetämään Outi Harju, joka omaa pitkän kokemuksen taloushallinnon tehtävissä toimimisesta ja asiantuntijatiimien vetämisestä.

Outi on syntyperäinen savolainen, jonka sydän sykkii vahvasti alueelle ja asiakkaidemme ja tiimiläisten sparrailulle. Hän on Savonia-ammattikorkeakoulun ylpeä kasvatti, jonka palo esihenkilötyöhön syttyi liiketalouden kehittämisen YAMK-tutkintoa siellä suorittaessa. Hänelle tärkeitä teemoja työelämässä ovat mm. perheystävällisyys ja luottamuksellisen työilmapiirin rakentaminen, jossa jokainen voi olla rohkeasti itsensä ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Savolaiseen tapaan myös lämminhenkinen huumori kukkii Kuopion toimistollamme.

Ennen Greenstepille tuloaan Outi työskenteli yli kymmenen vuotta K-ryhmässä, Keskon osakkuusyhtiössä Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:ssa erilaisissa K-kauppiaiden kirjanpidon tehtävissä sekä alueyksikön vetäjänä.

“Tärkein missioni Greenstepillä on pitää huolta tiimistämme, kasvattaa sitä uusilla huippuosaajilla ja etsiä keinoja, kuinka voisimme tukea yrityksiä ja työntekijöitä heidän kasvupoluillaan. Saattaa siis haasteet ja ratkaisut yhteen keskustelemaan toistensa kanssa!”, Outi kertoo.

Greenstepin Kuopion toimistovetäjä Outi Harju

Luottamus kaiken tekemisen pohjana

Kuopion toimistomme vetovastuun lisäksi hän toimii kirjanpitäjänä myös asiakasprojekteissa Greenstepille tyypilliseen tapaan. Luottamuksellisessa kumppanuussuhteessa ja luottamuksellisessa tiimeissä Outi näkee olennaisena sen, että kaikki voivat olla omia itsejään.

“Sparrailu asiakkaan ja tiimin tukena on yksi lempipuuhistani! Tiiminvetäjänä olen mielestäni palveluammatissa myös tiimin onnistumisten mahdollistajana. Asiakkaille olen henkilö, jonka puoleen voi aina kääntyä. Minua on siunattu luontaisella uteliaisuudella, jota pidän vahvuutenani etenkin silloin, kun kartoitamme asiakkaiden todellisia tarpeita. Haluan olla asiakkaidemme tai meitä kumppanikseen harkitsevien yritysten luottamuksen arvoinen, kehittää osaamistani, tiimiäni ja luoda alueellamme yhä paremmin menestyviä yrityksiä,” Outi iloitsee.

Mukaan luomaan savolaisia menestystarinoita?

Kuopion lämminhenkiseen tiimiimme haetaan nyt uusia kollegoja kehittämään osaamistaan mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Lue lisää arvoista ja kulttuuristamme ja kurkkaa avoimet työpaikkamme! Halutessasi voit myös olla suoraan yhteydessä Kuopion toimistonvetäjäämme Outi Harjuun.

Blogistamme pääset lukemaan myös Lappeenrannan toimistovetäjämme Tiinan tervehdyksen ja Lahden ja Hämeenlinnan toimistomme uusimmat kuulumiset.